RFK Akademiet 2018

Rælingen FKs mål er «flest mulig, lengst mulig, best mulig», og gjennom dette tilbudet ønsker vi å legge til rette for at de beste får en enda bedre hverdag. Tilbudet består av en ekstra trening i uka, der man trener med noen av de beste spillerne fra egen årgang og årgangene rundt. Vi tilpasser dette slik at det ikke går utover kvaliteten i resten av treningsuka.

Treningene ledes av trener- og spillerutvikler i klubben, Fredrik Hagen Vold. Fredrik har lang utdannelse fra Norges Idrettshøgskole innen coaching og psykologi, vært trener i toppserien for kvinner, og jobbet med ungdoms- og seniorlandslag både på jente- og guttesiden de siste 4 årene.

Treningene vil være basert på NFFs landslagsskole og tar sikte på å utvikle ferdigheter som er spesielt viktige i spillerens rolle, såkalt rolletrening. Vi tror mange repetisjoner i de situasjoner spilleren møter i kamp, mot god motstand, vil være veldig positivt for spillerens utvikling og gi spilleren en «edge» i konkurransen til sone, kretslag, landsdelsamling og potensielt landslag en gang i fremtiden.

Med oss på laget har vi Havdelikatesser som sponsor. De sponser halvparten av medlemskontingenten.

Lukk meny